Δευτέρα, 09 Απρίλιος 2012 17:52

Αιτήσεις για κήπο στην Έδεσσα.

Αναρτήθηκε από τον 

ΚήποιΞεκινά η υποβολή αιτήσεων για το δημοτικό λαχανόκηπο στον Δήμο της Έδεσσας μέχρι τις 30 Απριλίου 2011. Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Έδεσσας ο Δημοτικός Λαχανόκηπος που είχε ανακοινωθεί ότι θα λειτουργήσει βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας και θα λειτουργήσει σε δύο αγροτεμάχια, ένα στην περιοχή Σμαρέκα και ένα στο Λόγγο, σε δημοτικές εκτάσεις που έχουν διατεθεί για το σκοπό αυτό.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το δικό τους λαχανόκηπο μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους στο Δήμο Έδεσσας, στον αρμόδιο υπάλληλο γεωπόνο κ. Ουζούνη Νικόλαο. Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλουν φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας, πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό της εφορίας και Ε9.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι Έδεσσας, ενώ προτεραιότητα θα δοθεί στους δημότες, οι οποίοι έχουν χαμηλά εισοδήματα και δεν διαθέτουν αγροτεμάχια. Η υποβολή των σχετικών αιτήσεων θα γίνεται μέχρι και την 30 Απριλίου 2012.

Διαβάστηκε 3962 φορές

Προσθήκη σχολίου

Τα πεδία με (*) συμπληρώνονται υποχρεωτικά.
Για να μπορείτε, όχι μόνο να σχολιάζετε, αλλά και να αναρτάτε δικά σας άρθρα ως "Αγροτικά Νέα" στο agro-bazaar.gr, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε/εγγραφείτε ως χρήστης.

Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.