Τρίτη, 03 Απρίλιος 2012 21:47

FORUM τοπικών προϊόντων Χαλκιδικής

Αναρτήθηκε από τον 

«Η προσπάθεια για τη Χαλκιδικhttp://blog.moudaniwn.gr/wp-content/uploads/2012/03/Ktirio-ANETXA-paragwgoi-005-460x250.jpgή ξεκινά από εμάς τους ίδιους...»

Παραγωγοί τοπικών προϊόντων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής συναντήθηκαν με εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου (ξενοδόχους / υπευθύνους προμηθειών), προκειμένου να συζητήσουν την προώθηση των προϊόντων αυτών στα καταλύματα που θα φιλοξενήσουν αυτό το καλοκαίρι τους χιλιάδες επισκέπτες της Χαλκιδικής.

Το Forum επιχειρηματικών επαφών, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής στο Εκθεσιακό Κέντρο Καλυβών, ήταν αποτέλεσμα της συνάντησης εργασίας που πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο πρόσφατα, μετά από ενδιαφέρον παραγωγών και επαγγελματιών του τουρισμού για τη συναψη εμπορικών συμφωνιών.

«Τα προϊόντα του τόπου μας αποτελούν την καλύτερη πρόταση, όχι μόνο από άποψη ποιότητας, καθώς ανταποκρίνονται στη μεσογειακή διατροφή που θαυμάζουν και επιζητούν οι ξένοι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας, αλλά και την προσιτή και οικονομική λύση για τους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου. Συνεργασίες αυτού του επιπέδου θα αποβούν επικερδείς και επωφελείς και για τα δύο μέρη και θα αποτελέσουν μέσο ανάπτυξης και υποστήριξης της οικονομικής δραστηριότητας στη Χαλκιδική.

Είναι απαραίτητο να στηρίξουμε την τοπική αγορά, τα τοπικά προϊόντα, τους συναδέλφους επιχειρηματίες και παραγωγούς. Μόνο με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να ελπίζουμε σε ανάκαμψη της αγοραστικής δύναμης και ταυτόχρονα, προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η προσπάθεια για τη Χαλκιδική, ξεκινά από εμάς τους ίδιους», τόνισε σε δηλώσεις της, η κ. Όλγα Παπαμέτη, πρόεδρος του Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών Χαλκιδικής και αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Μουδανιών, που παραβρέθηκε στο Forum και συνομίλησε με παραγωγούς και επαγγελματίες.

Διαβάστηκε 4947 φορές

Προσθήκη σχολίου

Τα πεδία με (*) συμπληρώνονται υποχρεωτικά.
Για να μπορείτε, όχι μόνο να σχολιάζετε, αλλά και να αναρτάτε δικά σας άρθρα ως "Αγροτικά Νέα" στο agro-bazaar.gr, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε/εγγραφείτε ως χρήστης.

Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.