Πέμπτη, 08 Μάρτιος 2012 18:40

Συστήνεται Συνεταιρισμός για απευθείας διάθεση αμνοεριφίων

Αναρτήθηκε από τον 

αμνοερίφιαΣτη σύσταση Συνεταιρισμού για την απευθείας διάθεση αμνοεριφίων και γαλακτοκομικών προϊόντων παραγωγής τους προς τους καταναλωτές, προχωρούν κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής του Νομού Μαγνησίας.

Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά το «ναυάγιο» που σημειώθηκε χθες, στην προσπάθεια διάθεσης χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων των αμνοεριφίων στους καταναλωτές για την περίοδο του Πάσχα.

«Δεχόμαστε πόλεμο, ενώ ο κόσμος θέλει να πάρει από εμάς τα αμνοερίφια σε χαμηλότερη τιμή» τονίζει η πρόεδρος του Συλλόγου Αιγοπροβατοτρόφων Αισωνίας κ. Χαρούλα Διβάνη.

Διαβάστηκε 5210 φορές

Προσθήκη σχολίου

Τα πεδία με (*) συμπληρώνονται υποχρεωτικά.
Για να μπορείτε, όχι μόνο να σχολιάζετε, αλλά και να αναρτάτε δικά σας άρθρα ως "Αγροτικά Νέα" στο agro-bazaar.gr, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε/εγγραφείτε ως χρήστης.

1 σχόλιο

  • Σύνδεσμος σχολίου Κυριακή, 11 Μάρτιος 2012 11:00 δημοσιεύθηκε από Ανώνυμος επώνυμος

    Αφού το κράτος δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει τους παραγωγούς και τους καταναλωτές από την κερδοσκοπία μερικών "μεσαζόντων" που αλωνίζουν ανενόχλητη στην αγορά, ήρθε η ώρα των "Ελλήνων οι κοινότητες" να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Πρέπει όλοι μας να υποστηρίξουμε τέτοιες προσπάθειες, γιατί το "κράτος" μόνο νοιάζεται να μαζέψει χρήμα για να το δώσει στους τοκογλύφους δανειστές μας!

Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.