Παρασκευή, 18 Μάιος 2012 18:37

Συνέδριο για νέες καλλιέργειες στο ΕΚΕΠ 8-11 Ιουνίου

Αναρτήθηκε από τον 

Νέες καλιέργειεςΣυνέδριο με θέμα «Νέες Καλλιέργειες:Προοπτικές & δυνατότητες» θα πραγματοποιηθεί στις 8-11 Ιουνίου στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ Μεταμόρφωσης στην Αθήνα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο συνέδριο-έκθεση θα παρουσιαστούν προτάσεις για νέες καλλιέργειες όπως στέβια, ιπποφαές, κρανιές, blueberry, goji berry, aloe vera, ροδιές, τρούφα, μανιτάρια, αρωματικά φυτά, βιοκαύσιμα, πέλετς (pellets), αγριαγκινάρα, βελανιδιές, σαλιγκαροτροφία, αγελαδοτροφία, στρουθοκαμήλους, ελιές πυκνής φύτευσης, σμέουρα, μύρτιλο, ακτινίδια, φραγκοστάφυλο, βατόμουρο, αρόνια, θερμοκήπια και σπόρους, λουλούδια, καστανιές, καρυδιές, κ.ά.».

Στην έκθεση θα λάβουν μέρος έμπειροι επιχειρηματίες και καλλιεργητές από τους παραπάνω κλάδους, ενώ καθηγητές γεωπονικού πανεπιστημίου θα μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους. Νέοι και ήδη υπάρχοντες αγρότες, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση θα είναι οι σύνεδροι που θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και τελικά την επένδυσή τους σε κάποιο από τους κλάδους καλλιέργειας. Διπλό το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης αφού συνδιοργανώνονται εργαστήρια (workshops) για επιτόπια πρακτική επίδειξη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε : Φιλολάου 234 – 11631, Αθήνα

Τηλ.: 210 7568888 (8 γραμμές) Fax: 210 7568889

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Διαβάστηκε 5656 φορές

Προσθήκη σχολίου

Τα πεδία με (*) συμπληρώνονται υποχρεωτικά.
Για να μπορείτε, όχι μόνο να σχολιάζετε, αλλά και να αναρτάτε δικά σας άρθρα ως "Αγροτικά Νέα" στο agro-bazaar.gr, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε/εγγραφείτε ως χρήστης.

Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.