Κατάλογος Επιχειρήσεων - Παραγωγών

Αγροτικά προιόντα | Βιολογικά προιόντα | Προιόντα Κρέατος
Tinos SnailsTinos Snails

Tinos Snails

Ανοικτό Εκτροφείο Σαλιγκαριών Ολοκληρωμένου Βιολογικού Κύκλου
Στην ωραία μας Τήνο, έχουμε ενα εκτροφείο σαλιγκαριών ανοικτού βιολογικού κύκλου, σε μία περιβαλλοντικά καθαρή περιοχή , με μιά βιολογική καλλιέργεια ποικιλίας κηπευτικών για τη διατροφή τους .
Η εκτροφή γίνεται αποκλειστικά σύμφωνα με τις οδηγίες  από το Διεθνές Ινστιτούτο Σαλιγκαροτροφίας (Instituto Internazionale Di Helicicoltura)του Cherasco Ιταλίας, της Πρωτεύουσας των Σαλιγκαριών. Το Ινστιτούτο, μέσω του αποκλειστικού του αντιπροσώπου, της εταιρείας Fereikos Helix, περιοδικά ελέγχει το εκτροφείο γιά την τήρηση των οδηγιών και τον ποιοτικό έλεγχο και μας παρέχει την Πιστοποίηση Σαλιγκαριών Ανοικτού Βιολογικού Κύκλου -  'Ιταλικά Σαλιγκάρια'.

Το εκτροφείο μας έχει έκταση 3 στρεμμάτων και εκτρέφουμε το είδος Helix Aspersa Müller, που αντιπροσωπεύει τη νέα κατεύθυνση στην σαλιγκαροτροφία. Το είδος αυτό είναι από τα πιο διαδεδομένα στις χώρες γύρω από τη Μεσόγειο.
Η εκτροφή σε ανοιχτό ολοκληρωμένο βιολογικό κύκλο είναι μια ασφαλής και ελεγχόμενη δραστηριότητα, που εξασφαλίζει τη συνεχή διάθεση των σαλιγκαριών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ιστότοπος (website) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τήνος Ν. Κυκλάδων Τ.Κ.: 84200
Τηλ.: 6949684600
Ημερομηνία προσθήκης: 2012-05-09 11:08:40    Επισκέψεις: 655
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.