Κατάλογος Επιχειρήσεων - Παραγωγών

Βιολογικά προιόντα
Υγεία-ΟικολογίαΥγεία-Οικολογία

Υγεία-Οικολογία

Λιανική πώληση βιολογικών προϊόντων-Εστίαση

Είμαστε το κίνημα Υγεία- Οικολογία Κ. Παπανικόλας, πρωτοπόροι της ενημέρωσης του Ελληνικού λαού για τον οικολογικό τρόπο ζωής και την υγεία.

Βασιζόμενοι στις υποθήκες του Ιπποκράτη για την υγιεινή διαβίωση, θεωρούμε τη φυσική διατροφή το καλύτερο γιατρικό για το Νου, το Σώμα και την Ψυχή.

Γι’ αυτό το σκοπό ιδρύσαμε το Κέντρο Ενημέρωσης- Υγιεινής Διατροφής στην καρδιά της Αθήνας (Πανεπιστημίου 57, Ομόνοια), με στόχο όχι να κάνουμε μια ακόμη επιχείρηση, αλλά την κοινωνική προσφορά.

Στο κατάστημά μας, όπως και στην ιστοσελίδα μας, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από υγιεινές, φυσικές τροφές και συμπληρώματα διατροφής, φυτικά καλλυντικά και απορρυπαντικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, καθώς και φρέσκα φρούτα και λαχανικά βιολογικής και συμβατικής γεωργίας. Επίσης διαθέτουμε μια ευρεία συλλογή από ενημερωτικά βιβλία για τη φυσική διατροφή και διαβίωση.

Στο εστιατόριο μας θα βρείτε φρεσκομαγειρεμένα χορτοφαγικά φαγητά και πίτες, φτιαγμένα από αγνά υλικά.

Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 57 στην Ομόνοια. Ωστόσο, αν θέλετε να απολαύσετε τα προϊόντα μας στο σπίτι σας, μπορείτε να τα παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας (www.bioeshop.gr) και εμείς θα τα φέρουμε στην πόρτα σας.

Ιστότοπος (website) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 57
Αθήνα Ν. Αττικής Τ.Κ.: 10564
Τηλ.: 2103210966 Fax: 2103255418
Πρόσωπα επικοινωνίας: Κωνσταντίνος Παπανικόλας
Ημερομηνία προσθήκης: 2014-05-24 16:28:45    Επισκέψεις: 126
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.