Κατάλογος Επιχειρήσεων - Παραγωγών

Αγροτικά προιόντα
SMARTFOODS

SMARTFOODS

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η εταιρία μας αποτελεί παράγωγο 40ετους δραστηριότητας στον χώρο των τροφίμων και πιο συγκεκριμένα της παραγωγής πρώτων φυτικών υλών. Με συνολική ιδιόκτητη έκταση που αγγίζει τα 2000 στρέμματα στον ακριτικό κάμπο, το καλαμπόκι αποτελεί μια από τις κατηγορίες στην οποία εμπειρία και ποιότητα, συντελούν στην επίτευξη υψηλών στόχων παραγωγής μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλον.

Ο συνδυασμός άριστων κλιματικών συνθηκών και υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, σε μια μονάδα από τις λίγες στη Ευρώπη, κάνει περήφανους τους δημιουργούς της και λαμβάνει τα εύσημα για την ποιότητα των προϊόντων της, από παλιούς και νέους συνεργάτες. Αποτελεί την μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που εξειδικεύεται στην παραγωγή καλαμποκιού-popcorn, αλλά δεν σταματά μόνο εκεί. Οι πρόσφατες επενδύσεις της εταιρίας καρποφόρησαν σε μια κάθετη μονάδα παραγωγής, από την πρώτη ύλη, μέχρι το τελικό προϊόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον καλύτερο έλεγχο της ποιότητας σε κάθε στάδιο παραγωγής του προϊόντος, τη δραματική μείωση του κόστους και επαγωγικά τη μεταφορά αυτής της μείωσης στο τελικό σημείο πώλησης, προς οικονομικό όφελος του καταναλωτή.

Οργάνωση, ακρίβεια και ποιότητα χαρακτηρίζουν τις θεμελιώδεις αρχές της λειτουργίας μας, με γνώμονα τα θέλω και πιστεύω του τελικού καταναλωτή ο οποίος μας καθοδήγει και μας εμπνέει σε κάθε μας κίνηση.

Ιστότοπος (website) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Διεύθυνση: 12ο χλμ. Ξάνθης- Λάγους
ΞΑΝΘΗ Ν. Ξάνθης Τ.Κ.: 67100
Τηλ.: 2541027166 Fax: 2541027166
Πρόσωπα επικοινωνίας: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ
Ημερομηνία προσθήκης: 2012-05-07 12:19:26    Επισκέψεις: 394
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.