Κατάλογος Επιχειρήσεων - Παραγωγών

Αγροτικά Εργαλεία και Μηχανήματα | Αγροεφόδια (Ζωοτροφές, Λιπάσματα, κλπ)
Αγροδυναμική Ο.Ε.

Αγροδυναμική Ο.Ε.

Αγγελίες στο agro-bazaar.gr Αγροεφόδια, Φυτοφάρμακα, Λιπάσματα, Εργαλεία, Αναλύσεις εδάφους-φύλλων-νερού

Η  "ΑΓΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ" - ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε δραστηριοποιείται στο χώρο των γεωργικών εφοδίων. Ασχολείται με τη φυτοπροστασία και τη θρέψη των δενδρωδών καλλιεργειών όπως ροδάκινα, κεράσια, βερίκοκα, δαμάσκηνα, μήλα, αχλάδια, ελιές, λωτούς, ακτινίδια, αμπέλι κλπ.agrodinamiki-home

Έχοντας συνεργασία με τους μεγαλύτερους προμηθευτές γεωργικών εφοδίων, έχει εξασφαλίσει μια πλήρη γκάμα προϊόντων, τα οποία εγγυάται να μεταφέρει στους πελάτες της σε άριστη κατάσταση και στον κατάλληλο χρόνο. 

Παρέχει στους πελάτες της πλήρη τεχνική υποστήριξη τόσο σε ότι αφορά τη θρέψη των καλλιεργειών τους όσο και στη φυτοπροστασία τους βασιζόμενη στην άριστη τεχνογνωσία της.  Προτείνει την ορθολογική λίπανση για κάθε καλλιέργεια με βάση αναλύσεις εδάφους και φύλλων  καθώς επίσης και την κατάλληλη οδηγία για σωστή φυτοπροστασία βασιζόμενη στην παρουσία μέσα στο κτήμα.  

Ιστότοπος (website) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Διεύθυνση: Αναλήψεως 3 (πλησίων ΟΤΕ)
Επισκοπή Νάουσας Ν. Ημαθίας Τ.Κ.: 12345
Τηλ.: 2310-123456 Fax: 2310-123456
Πρόσωπα επικοινωνίας: Ανδρέας Παπασπύρου
Ημερομηνία προσθήκης: 2011-03-07 15:41:19    Επισκέψεις: 943
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.