Κατάλογος Επιχειρήσεων - Παραγωγών

Αγροτικά Εργαλεία και Μηχανήματα
Χ.Κοτσανίδης&Σία Ο.Ε

Χ.Κοτσανίδης&Σία Ο.Ε

Ανταλλακτικά Χορτοδετικών Πρεσσών- Αγροτικών Μηχανημάτων

Από το 1992 η εταιρεία Χ. Κοτσανίδης & ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών για πρέσες χορτοδεσίας και των χορτοκοπτικών μηχανημάτων, έχοντας συνδέσει το όνομά της με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει στους επαγγελματίες του κλάδου. Εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια στηρίζουμε τους Έλληνες αγρότες με επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία.


Εξυπηρετούμε άμεσα και γρήγορα, επαγγελματίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρέχοντας ανταλλακτικά άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Συγκεκριμένα, διαθέτουμε ανταλλακτικά για μηχανές Welger – Bamfords – Fahr – John Deere - New Holland – Abbriata – Gallignani. Παράλληλα, η εταιρεία μας φροντίζοντας πάντα να ενημερώνεται και να παρακολουθεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της αγροτικής ανάπτυξης, συμμετέχει στην έκθεση Agrotica, τη μεγαλύτερη διεθνή συνάντηση των επαγγελματιών του κλάδου.


Εμπιστευθείτε την πολυετή εμπειρία και την άριστη τεχνογνωσία της εταιρείας Χ. Κοτσανίδης & ΣΙΑ ΟΕ και απολαύστε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε εξαιρετικά λογικές τιμές. 

Ιστότοπος (website) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Διεύθυνση: 25 Matiou 8
Θεσσαλονίκη Ν. Θεσσαλονίκης Τ.Κ.: 54628
Τηλ.: 2310 545266 Fax: 2310 554048
Πρόσωπα επικοινωνίας: Χαράλαμπος Κοτσανίδης
Ημερομηνία προσθήκης: 2014-11-20 13:15:35    Επισκέψεις: 209
Powered by Sigsiu.NET RSS Feeds
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.