Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2013 20:40

Γεύση Πελοποννήσου στην καρδιά της Αθήνας

Mythiki_PeloponnisosΑγνά προϊόντα, γεύσεις, αρώματα, ήχοι, εικόνες.

Η Πελοπόννησος μοιάζει να κατακτά για τέσσερις ημέρες το κέντρο της Αθήνας με τα εκλεκτά της αγαθά και την παράδοσή της, στο πλαίσιο της έκθεσης «Μυθική Πελοπόννησος» που διοργανώνεται από 5 μέχρι 8 Δεκεμβρίου στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Αγρότες και παραγωγοί από την Αρκαδία και την Αργολίδα, την Αχαΐα και τη Μεσσηνία, την Ηλεία, την Κόρινθο και τη Λακωνία θα εκθέτουν τα προϊόντα τους δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να τα αγοράσουν σε προνομιακή τιμή ενώ το γευστικό ταξίδι θα ενισχύσουν οι μαγειρικές προτάσεις με τοπικές συνταγές, οι επιδείξεις για την παρασκευή ζυμαρικών αλλά και η παρουσίαση του πελοποννησιακού πρωινού.


Παράλληλα, η «Μυθική Πελοπόννησος» θα αποκαλυφθεί και μέσα από τους χορούς και τα τραγούδια της με τη διοργάνωση χορευτικών δρώμενων καθώς και μουσικής εκδήλωσης ανοιχτής στο κοινό.


Τα εγκαίνια της έκθεσης στην οποία θα είναι επίσημοι προσκεκλημένοι οι υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Τουρισμού, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου στις 18:30 από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη παρουσία των προεδρείων και των μελών των Επιμελητηρίων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Πρόσθετες Πληροφορίες

Διαβάστηκε 5092 φορές

Προσθήκη σχολίου

Τα πεδία με (*) συμπληρώνονται υποχρεωτικά.
Για να μπορείτε, όχι μόνο να σχολιάζετε, αλλά και να αναρτάτε δικά σας άρθρα ως "Αγροτικά Νέα" στο agro-bazaar.gr, κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε/εγγραφείτε ως χρήστης.

Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.
Διαφημίσεις και αγγελίες αγροτών, εμπόρων, παραγωγών για προϊόντα και υπηρεσίες.